Welkom bij Rosa Bloemsierkunst

Voor een mooi boeket, plant of bloemstuk, voor bij u thuis, of bezorgd bij een vriend, familie of dierbare kunt u bij ons terecht. Hiernaast zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in bedrijfsabonnementen.

Rosa Bloemsierkunst is er ook voor bruidswerk, rouwwerk en speciale bestellingen. Als gecertificeerd meesterbinder hebben wij de ervaring en vakbekwaamheid om uw opdrachten succesvol en naar volle tevredenheid te maken.

Wij hebben een continue wisselend assortiment en elke dag verse bloemen en planten.

Niveau Zilver – SGS 201501 – 06

Rosa voldoet aan de eisen die worden gesteld door het Centraal College van Deskundigen Milieukeur agro/food van SMK : niveau ZILVER.

Wij zijn 7 x 24 open

Klik hieronder en ga naar onze webwinkel! Bestel veilig en snel, en reken af middels Ideal!

Rosa voert met trots en overtuiging het Fair Flowers Fair Plants keurmerk!

Rosa – Fidrio dealer!

Barometer Duurzame Bloemist : Niveau Zilver

Rosa voldoet aan de eisen die worden gesteld door het Centraal College van Deskundigen Milieukeur agro/food van SMK : niveau ZILVER.

Over ons

Sinds 1914 zijn wij (Rosa Bloemsierkunst) gevestigd aan de Hoogstaat 110 te Schiedam. Een prachtige locatie vlak naast het Stedelijk Museum. In de jaren 40 is de winkel eigendom van de Familie Rietkerken geworden. Inmiddels is het de 3e generatie Rietkerken, Hans en Carla, die u graag welkom heten in hun winkel.

Door de jaren heen is de exclusiviteit van ons assortiment gestegen. Mede daarom zijn wij inmiddels zeer gespecialiseerd in cadeauartikelen.

Wij geven u graag advies over zowel boeketten als planten. Of kom gewoon eens langs om de sfeer van ons bedrijf ter plaatse te proeven.

Graag tot ziens !

Hans en Carla Rietkerken

Zakelijk bloemwerk op rekening kopen?

Bent u al geregistreerd? Klik hieronder en bestel direct uw bloemwerk!

Nog niet geregistreerd? Klik hieronder, maak een account aan en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op!